Aanmeldsystemen van Wachtkamerschermen®

Efficiënte patiëntenaanmelding met aanmeldzuilen

Verlaag administratieve werkdruk

Meer tijd voor patiënten die extra aandacht nodig hebben

Voldoet aan wet- en regelgeving voor informatiebeveiliging en privacy

Minder drukte aan de balie

Inzicht in welke patiënten er in de wachtkamer zitten

Meer tijd voor andere taken en werkzaamheden

Bespaar tijd

Voorkom onnodige drukte aan de balie

Soms kan het druk zijn aan de balie van een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum: vervelend voor de assistent(e), maar ook voor de patiënt. Via een aanmeldsysteem kunnen patiënten zichzelf aanmelden en de aanwezigheid wordt automatisch geregistreerd in het afsprakensysteem of Huisartsen Informatie Systeem (HIS). Daarom wordt het rustiger aan de balie, waardoor de assistent(e) meer tijd krijgt voor andere zaken zoals de telefoon opnemen of antwoord geven op vragen van patiënten.

Altijd inzicht in wie er aanwezig zijn

Iedere patiënt kan zichzelf aanmelden via de aanmeldzuil

Zelfservice steeds gebruikelijker, ook in de zorg. Bij het aanmeldsysteem meldt de patiënt zich gemakkelijk aan via het invoeren van de geboortedatum. De aanmeldzuil is tevens geschikt voor laaggeletterden en slechtzienden.

Vindt u het lastig om overzicht te houden welke patiënten er in de wachtkamer zitten? Het aanmeldsysteem biedt uitkomst: dankzij de koppeling met uw Huisartsen Informatie Systeem (HIS) of afsprakensysteem wordt uw agenda automatisch bijgewerkt. 

Het aanmeldsysteem is geschikt voor ieder type praktijk. Geef instructies via de aanmeldzuil over bijvoorbeeld het inleveren van urine of waar een patiënt mag wachten. Of laat een volgnummer genereren voor bijvoorbeeld bloedprikken of inloopspreekuren. Er is altijd een oplossing die bij uw situatie past!

Verlaging administratieve werkdruk

Een aanmeldsysteem verhoogt de kwaliteit van zorg

Van de doktersassistent(e) wordt steeds meer verwacht. Ondersteun deze daarom door de drukte aan de balie te verminderen. Hierdoor gaat de kwaliteit van zorg omhoog omdat er bijvoorbeeld betere triage uitgevoerd kan worden. Of er kan meer tijd vrijgemaakt worden voor patiënten die extra aandacht nodig hebben. De patiënten zelf zijn beter geïnformeerd en meer tevreden omdat ze duidelijkheid hebben en niet onnodig hoeven te wachten.

Medisch Centrum Lindenheuvel

"We waren verbaasd over het hoge aantal patiënten dat de aanmeldkiosk gebruikt, zelfs zonder enige uitleg.
Dit bevestigt alleen al dat het een goede beslissing was om voor een digitaal aanmeldsysteem te kiezen!"

Klaar voor een veilige toekomst

Zelfservice via aanmeldzuilen die aan de strengste eisen voldoen

Het aanmeldsysteem van Wachtkamerschermen® is geschikt voor alle disciplines binnen de eerstelijnszorg. Omdat wij privacy en informatiebeveiliging erg belangrijk vinden, hebben wij het ISO27001 certificaat. Daarmee voldoet het aanmeldsysteem van Wachtkamerschermen® aan de strengste eisen.

Wilt u de laatste technologische ontwikkelingen blijven volgen? Kies dan voor de modulaire aanmeldkiosk van Wachtkamerschermen® waarbij op een later moment een QR-code scanner, paslezer of ticketprinter ingebouwd kunnen worden. U bent helemaal klaar voor de toekomst!

Onze aanmeldzuilen voldoen aan de strengste eisen

Wilt u alles nog eens rustig nalezen?

Download de brochure over het aanmeldsysteem van Wachtkamerschermen®

Vraag uw adviesgesprek aan

Heeft u nog vragen of wenst u persoonlijk advies of een aanmeldsysteem iets is voor uw praktijk of gezondheidscentrum?
Bel ons op +31 (0)24 350 54 00 of vul het contactformulier in

Partners van Wachtkamerschermen®