Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners van Wachtkamerschermen®

Integratiepartners

Partners waarmee een koppeling is gerealiseerd (op alfabetische volgorde):

Bricks Huisarts van Tetra

Bricks Huisarts van Tetra

Het meedenkende HIS

Bricks Huisarts biedt een volledige oplossing voor de automatisering van uw huisartsenpraktijk. Functioneel, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en naadloos te integreren met andere systemen. Maak uw dagelijkse werk nóg gemakkelijker door het aanmeldsysteem te koppelen met Bricks Huisarts. Dat maakt van Bricks Huisarts echt een meedenkend HIS!

Lees meer over Bricks Huisarts
Doctena

Doctena

De beste communicatie met uw patiënten

Doctena is een online agenda en afspraken systeem voor praktijken. Doctena streeft ernaar de patiëntenzorg te verbeteren door de communicatie tussen behandelaars en patiënten te vereenvoudigen en te beveiligen. Door het aanmeldsysteem met Doctena te koppelen, biedt u de beste communicatie met uw patiënten en garandeert u de hoogste beveiliging van hun gegevens.

Lees meer over Doctena
MijnOnlineAgenda van Introlution

MijnOnlineAgenda van Introlution

Haal nóg meer uit uw online agenda

De online agenda van Introlution helpt u bij het dagelijks efficiënt organiseren van afspraken. Via MijnOnlineAgenda voor de medische sector organiseert u optimaal uw beschikbaarheid. Door het aanmeldsysteem te koppelen met Introlution kunt u uw afspraken nog efficiënter organiseren omdat u altijd een geactualiseerd overzicht heeft in uw agenda.

Lees meer over Introlution
Medicom van PharmaPartners

Medicom van PharmaPartners

Breng persoonsgerichte zorg naar een hoger niveau

Het Huisartsen Informatie Systeem (HIS) Medicom is uw basis voor samenwerking in persoonsgerichte zorg. Via Medicom zijn uw administratieve taken vergaand geautomatiseerd, zodat u tijd overhoudt voor zaken die ertoe doen. Door het aanmeldsysteem te koppelen met Medicom brengt u samenwerking en persoonsgerichte zorg naar een hoger niveau. 

Lees meer over de koppeling met Medicom
MicroHIS van Dedalus

MicroHIS van Dedalus

Het meest betrouwbare en flexibele HIS

MicroHIS helpt Nederlandse huisartsen en medewerkers nog efficiënter en productiever te werken. De doorontwikkelde en flexibele softwareoplossing beperkt de administratieve taken van de huisarts tot een minimum zodat ze in staat zijn om top zorg te leveren aan hun patiënten. Koppel het aanmeldsysteem aan MicroHIS om de kwaliteit van zorg verder te verhogen.


Lees meer over MicroHIS
Oase Dental van VST Software

Oase Dental van VST Software

Aanmeldmodule voor uw mondzorgpraktijk

De totaalsoftware Oase Dental ondersteunt de moderne en vooruitstrevende ondernemer binnen de mondzorg.  Streeft u naar de hoogst mogelijke kwaliteit zorg en service voor uw patiënt? Dan is de aanmeldmodule van Oase uitermate geschikt. Uw receptie wordt ontlast doordat patiënten zelf de mogelijkheid krijgen om zich aan te melden voor hun afspraak. De aanmeldmodule wordt geïnstalleerd op een aanmeldzuil.

Lees meer over Oase Dental

Beveiligingspartners

Beveiliging van uw gegevens krijgt de hoogste prioriteit

E-Zorg

E-Zorg

Veilige ICT-oplossingen voor de zorg

Dankzij onze techniek en dienstverlening zijn professionele zorgverleners altijd en overal veilig met elkaar verbonden.

Lees meer over onze samenwerking met E-Zorg